Zasebni-Projekti

KUHINJA CELJSKA

Korpusi kuhinje su izradjeni standardno od 80g univera bele bolje,dok su vrata zajedno sa svim vidljivim detaljima radjeni od MDF i frabani P.U. bojom po zelji kupca.

KUHINJA VOJVODE MICKA

Korpusi kuhinje su izradjeni standardno od 80g univera bele bolje,dok su vrata zajedno sa svim vidljivim detaljima radjeni od MDF i frabani P.U. sneg belom bojom.

KOMODA I PRIJEMNI PULT ZA ANTI-AGING-STUDIO

Prijemni pult je komplet od univera Eger venge 110g,dok je komoda radjena kompletno od MDF-a i preko radne povrsine je postavljeno staklo.

AMERICKI PLAKAR

Korpusi plakara su izradjeni od 80g univera bele boje dok su vrata izradjena od alu rama,dvoja sa ogledalom i nlecno belim staklom.

KUHINJA BUl.DESPOTA STEFANA

Korpusi kuhinje su radjeni od univera 80g,dok su vrata izradjena od univera bela kora 110g.Radne ploce kuhinje,pulta kao i stola na rasklapanje su izradjeni od hrastovog drveta i prelakirani P.U bezbojnim lakom.

PLAKAR I KOMODA

Korpusi plakara kao i komode su izradjeni od univera Eger-americki orah,dok su vrata zajedno sa plocom komode radjeni od MDF-a,preko cega je lepljen furnir od americkog oraha,i posle bajcovan i lakiran bezbojnim P.U lakom

MINI PLAKAR I KUHINJA U OSTAVI

Korpusi plakara kao i kuhinje su od standardnoh 80g belog univera,dok su frontovi plakara kao i donjeg dela kuhinje 110g univer Eger belo visoki sjaj,gore su vrata radjena od alu rama sa staklom.

DECIJA SOBA

Korpusi plakara radjeni od Univera Eger Breza kao i sto,dok su dezeni u boji kastamona plava i zuta.

PLAKARI PETRARKLINA

Spoljasnot plakara zajedno sa vratima je izradjen od univeraa Eger Dimljeni Liberti brest,unutrasnjost plakara je radjen od belog univera 80g.

KUHINJA MIRIJEVO

Korpusi su readjeni od standardnog 80g univera bele boje,dok su frontovi od Eger univera,Tekstura Drveta,radna ploca je Malawi Braon

DECIJA SOBA SUMATOVACKA

Korpusi plakara zajedno sa radnim stolom su pravljeni od Eger univera Breza,.dok su vrata Kastamona plava i zuta,krevet je radjen od MDF-a 4cm i farban belim P.U. lakom 60% sjaj. Ograda je radjena od rastovog drveta.

KUHINJA JOVANA BJELICA

Korpusi kuhinje su radjeni od standardnog belog univera 80g,dok su frontovi od Eger Metalize sivog univera.zajedno sa policom za case.

PLAKAR GOSPODARA VUCICA

Korpus plakara zajedno sa fijokama je radjen od belog univera 80g,sve vidljive stranice zajedno sa vratima i celimpa plakara su radjeni od Eger univera Tekstura drveta.

PLAKAR GOSPODARA VUCICA

Unustrasnjost plakara je radjena od univera Eger Breza,dok spoljne stranice zajedno sa vratima radjene od Fundermaks Bela visoki sjaja. Klizni mehanizam je FGV sa usporivacima.

KUHINJE

Zeleno-crna kuhinja kao i braon su radjene od Eger univera zelena 110g crna 110g,braon je Eger Hrast Bardolini natural