Zasebni-Projekti

KLIZNI PLAKAR

Unutrasnjost plakara je radjena belim 80g univerom dok su vrata i bocne maske radjene od univera 110g takodje bele boje,od sistema za fijoke korisceni su teleskop klizaci tip-on sistem. za klizna vrata PKM80 sistem sa usporivacima.

KUHINJU

Priplizili smo vam malo kako izgleda kuhinja od kreiranja same ideje do realizacije,Od materijala za frontvoe je korisceno eger univer "bordo" a za radnu plocu spatul bela sa teksturom.

KUPATILO

Donji deo elementa sudve fijoke sa kompakt radnom plocom,gornji delovi korpus beli elementi sa ogledalo vratima,elemenat naslonjen na geberit je izradjen od belog univera 110g

KUHINJA

Korpusi kuhinje su radjeni od belog univera 80g,vrata su izradjena od MDF-a 18mm debljine,farbani zavrsnim P.U. lakom vanila boje.

KUHINJA

Korpusi kuhinje su izradjeni od belog univera 80g. Frontovi su radjeni od Fundermaks univera belo visoki sjaj za za okov je koriscen FGV slov sistem.

TV KOMODA(ELEMENAT)

Kompletan korpus elementa je izrađen od MDF-a, farban belim PU lakom 80% sjaja. Vrata su izrađena od OSB ploča 18mm debljine, a ploče su izlakirane bezbojnim PU lakom. Viseće police su izradjene od čelicnih kutija dimenzija 1,5cm x 1,5 cm i izlakirane PU lakom

AMERIČKI PLAKAR

Korpusi plakara su izradjeni standardno od 80g univera bele bolje, dok su dvoja vrata sa aluminijumskim ramom sa ogledalima, a sve vidne površine kao i preostala vrata su radjeni od univera EGER bela kora

KUHINJA

Korpusi kuhinje su izrađeni od 80g bele korpus iverice, dok su sve vidne površine izrađene od EGER Bavarian Ash, a radna ploča od bež madura

UGAONA GARNITURA

Garnitura je izrađena kompletno od borovine, bajcovana sivo plavim tonom na nitro bazi i završnom rukom PU bezbojnim lakom da bi se dobila potpuna zaštita od vlage

UNIVERZALNI KREVETAC

Univerzalni krevetac znači da je ovo rasklopiv krevetac za decu do 8g, a kada se rasklopi dobije se kasetaš, police i krevet. Izrađen je kompletno od MDF-a sa završnom rukom u PU lakovima po izboru kupca

KUHINJA CELJSKA

Korpusi kuhinje su izrađeni standardno od 80g univera bele bolje, dok su vrata zajedno sa svim vidljivim detaljima izrađena od MDF i farbana PU lakom u boji po želji kupca.

AMERICKI PLAKAR

Korpusi plakara su izrađeni standardno od 80g univera bele bolje,dok su vrata rizadjena od materijala EGER bambus, a bokovi, pod i plafon od materijala EGER venge

KREVET U GALERIJI

Kompletan krevet je izrađen od borove stolarske građe i završnom rukom belim akrilnim lakom koj sadrži u sebi vosak.

KUHINJA VOJVODE MIĆKA

Korpusi kuhinje su izrađeni standardno od 80g univera bele bolje, dok su vrata zajedno sa svim vidljivim detaljima izrađena od MDF-a i farbana PU lakom sneg bele boje.

KOMODA I PRIJEMNI PULT ZA ANTI-AGING-STUDIO

Prijemni pult je izrađen od univera Eger venge 110g, dok je komoda izrađena od MDF-a i preko radne površine je postavljeno staklo.

AMERICKI PLAKAR

Korpusi plakara su izrađeni od 80g univera bele boje, dok su vrata izrađena od alu rama, dvoja sa ogledalom i mlečno belim staklom.

KUHINJA BULEVAR DESPOTA STEFANA

Korpusi kuhinje su izrađeni od univera 80g, dok su vrata izrađena od univera bela kora 110g. Radne ploče kuhinje, pulta kao i stola na rasklapanje su izrađene od hrastovog drveta i prelakirane PU bezbojnim lakom.

PLAKAR I KOMODA

Korpusi plakara kao i komode su izrađeni od univera EGER- američki orah, dok su vrata zajedno sa pločom komode izrađena od MDF-a, preko čega je lepljen furnir od američkog oraha, a zatim bajcovan i lakiran bezbojnim PU lakom

MINI PLAKAR I KUHINJA U OSTAVI

Korpusi plakara kao i kuhinje su od standardnoh 80g belog univera,dok su frontovi plakara kao i donjeg dela kuhinje 110g univer Eger belo visoki sjaj. Gornja su vrata izrađena od alu rama sa staklom.

DECIJA SOBA

Korpusi plakara izrađeni su od Univera EGER Breza kao i sto, dok su dezeni u boji kastamona plava i žuta.

PLAKARI PETRARKLINA

Spoljašnot plakara zajedno sa vratima je izrađena od univera EGER Dimljeni Liberti brest, a unutrašnjost plakara je izrađena od belog univera 80g.

KUHINJA MIRIJEVO

Korpusi su izrađeni od standardnog 80g univera bele boje,dok su frontovi od EGER univera, tekstura drveta. Radna ploca je Malawi Braon

DEČIJA SOBA ŠUMATOVAČKA

Korpusi plakara zajedno sa radnim stolom su pravljeni od EGER univera Breza, dok su vrata Kastamona plava i žuta. Krevet je izrađen od MDF-a debljine 4cm i farban belim PU lakom 60% sjaja. Ograda je izrađena od hrastovog drveta.

KUHINJA JOVANA BJELIĆA

Korpusi kuhinje su izrađeni od standardnog belog univera 80g, dok su frontovi zajedno sa policom za čaše od Eger Metalize sivog univera.

PLAKAR GOSPODARA VUČIĆA

Korpus plakara zajedno sa fijokama je izrađen od belog univera 80g, a sve vidljive stranice zajedno sa vratima i čelima plakara su izrađeni od Eger univera, tekstura drveta.

PLAKAR GOSPODARA VUČIĆA

Unustrašnjost plakara je izrađena od univera Eger Breza, dok su spoljne stranice zajedno sa vratima izrađene od Fundermaks Bela visoki sjaj. Klizni mehanizam je FGV sa usporivačima.

KUHINJE

Zeleno-crna i braon kuhinja su izrađene od Eger univera zelena 110g, crna 110g, braon je Eger Hrast Bardolini natural